500L Living

OSTVARITE SVOJE SNOVE

Podelite beskrajan prostor sa onima koje volite . Sveudobnost - za daleka putovanja. Svezadovoljstvo - neponovljiv stil . Kada kročite izvan tradicije , počinje svet 500L Living.

Dizajn

 

FORMA I BEZBROJ FUNKCIJA

500L Living čuva nepogrešivi stil porodice, ali i uvodi novi proctor na zadnjem kraju : gotovo neprimetna modifikacija nudi najbolje moguće tumačenje uloge višenamenskog vozila .

XXL  KOMFOR

Sedam udobnih sedišta ili pet putnika i 7 kofera ? Unutrašnji prostor Living 500L može da se tumači kako želite . U konfiguraciji sa 5 sedišta,vozilo nudi najveći prtljažnik u svojoj kategoriji : kapacitet do 638 litara i 3 podesive police na više nivoa.

ŽIVOTNI PROSTOR

Pristup trećeg reda sedišta ( dostupni kao opcioni ) je olakšana Fold & Tumble sistemom. Ova funkcija , zajedno sa prednjim sklapanjem sedišta , dozvoljava da se unutrašnja zapremina modifikuje po volji i stvi platforma za opterećenja koja se protežu celom dužinom automobila . Više opcija za prilagođavanje sedišta – obezbedili smo više od 1500 različitih kombinacija : putničku kabinu možete da transformišete u opuštajući salon u samo nekoliko jednostavnih pokreta .

IZAZOV PROSTORA

Ponesitei sve što je potrebno da doživite veliko putovanje sa 500l Living . Sve što ste ikad poželeli u svojoj dnevnoj sobi biće Vam na dohvat ruke.

 

BOJA  I OBLIK

Osam boja karoserije, 4 pastel i 4 metalik , kombinujte savršeno sa crnim ili belim krovom. Ukupno ne manje od 19 različitih kombinacija boja koje možete izabrati .

 

SVE NA SVOM MESTU

Postoji više od 22 pregrade za odlaganje unutar vašeg 500L Living , u različitim oblicima i veličinama, imajte sve na dohvat ruke , bez da ugroite sigurnost pri vožnji .

Tehnologija

VAŠ SVET, UVEK SA VAMA

Sa 500L je UconnectTM 5 " Radio sistemom , uvek možete da budete u kontaktu sa svojim prijateljima.

Koristite 5 " ekran osetljiv na dodir u boji da se lako povežete sa vašim multimedijalnim uređajima - telefon , smart telefon , radio , medija plejer i MP3 plejer - i pretvorite vaše putovanje u istinski veliko iskustvo . Sa Bluetooth ® možete da primate pozive i tekstove bez podizanja ruke od volana ( samo kompatibilni modeli ). Radio sa CD plejerom nudi opcioni DAB ( Digital Radio ) pored tradicionalnog tuning sistema.

Ekologija

DOBRODOŠLI U ECO SVET


Da li želite da naučite kako da smanjite potrošnju goriva i troškove do 16 % ? FIAT 500L je eko : Pogon LIVE će vas naučiti kako . Aplikacija beleži vaše ponašanje kad god se za volanom , prikazuje vaš Eko Indeks na UconnectTM 5 " Radio sistemu i pruža u realnom vremenu savete za ispravljanje grešaka i poboljšanje vašeg stila vožnje . Možete da uporedite performanse sa prethodnim putovanjima i pratiti vaš napredak . 

Sigurnost

KONTROLA U SVAKOJ SITUACIJI

Do 7 vazdušnih jastuka - Vozač i suvozač, bočna zaštita glave, prednja strana, zaštita kolena
ESC - Elektronska kontrola stabilnosti sa ASR / MSR
ABS + EBD - Kontrola vozila kod iznenadnog kočenja
ERM - Electronsko ublažavanje prevrtanja
DST - Aktivni elektronski servo sistem
DST - Aktivna elektronska blokada, sistem koji poboljšava bezbednost u vožnji i performanse upravljanja .
HILL HOLDER - Sistem koji pomaže vozaču prilikom pokretanja uzbrdo

Cenovnik

Cenovnik za FIAT 500 LIVING možete preuzeti ovde

DOdatna oprema

PDF sa dodatnom opremom možete preuzeti ovde

ONLINE FCA KREDITIRANJE

Odaberite najpovoljniji način kreditiranja za kupovina automobila. Sami izračunajte ratu, učešće, period utplate. Nikada lakše do novog automobila!

detaljnije

Polovna vozila

Posetite našu stranu sa aktuelnom ponudom malo korišćenih i očuanih automobila. Možda baš tamo nadjete idealno vozilo za vas.

detaljnije

Akcije

Posetite našu stranu sa novostima na kojoj možete naći aktuelne akcije i promocije, Stalnim akcijama nagradjujemo vlasnike FIAT vozila.

detaljnije

AUTO MG Grupa

Auro MIG je deo AUTO MG GRUPE koja zastupa brendove HYUNDAI, MAZDA, FIAT i IVECO. Za bliže informacije posetite njihov sajt gde ćete dobiti bliže informacije.

detaljnije