Fiat 500 L

5+5=500L!

Prvi automobil koji kombinuje mala zadovoljstva sa velikim životnim osećanjima: deca, prijatelji, putovanja, muzika i zajednica. 500L može da primi 5 putnika i 5 kofera u prostor površine koja iznosi 4,1 metar kvadratni. 
 
Prilagodljivost prevoznog sredstva, prisustvo malog SUV (terenca) na putevima i kompaktnost vozila za grad. Sve to koncentrisano u jednom prostranom, praktičnom i komfornom automobilu.

 

Dizajn

 

 

 


ČIK POKUŠAJTE DA BUDETENEUREDNI.
 
Pregrade za smart telefone, za naočare i jedna pregrada za rashlađivanje pića. Uz 22 pregrade, sve će uvek biti na svom mestu. 
Da li želite nešto da prezalogajite ili da popijete nešto hladno dok ste na putu? Kada ste u 500L to možete da uradite. Svaki detalj kada su u pitanju pregrade za putnike je osmišljen tako da je jako podesan u svim situacijama prilikom putovanja. Automobil ima 22 različita džepa i pregrade za sitnice, kao i praktičnu opremu poput korisnog stalka uklopljenog u zadnji deo naslona prednjeg sedišta koga možete da koristite prilikom čitanja knjige, za rad na računaru ili da na njega spustite hranu; ili prakičnog rashladnog uređaja koji je ugrađen u masku.


PROŠIRITE SVOJE HORIZONTE.
  
Zatamnjen spolja a ispunjen svetlošću iznutra. Iz razloga što je automobil zastakljen sa svih strana, imaćete jednostavno "izvanredan" pogled dok vozite! Ovaj automobil ima najbolji pregled i enterijer ispunjen neverovatnom količinom svetlosti. Ekskluzivno "ribbon" zastakljivanje koje se prostire duž 500L poboljšava osećaj dominiranja putem i pojednostavljuje manerve parkiranja.

ZADOVOLJAVAMO  333 UKUSA.
 
Vreme je da se odaberu boje i kombinacije: kada je 500L u pitanju zabavićete se jer imate mogućnost da birate iznajšire palete boja u ovom segmentu. Da li ste ga zamislili oker, kafene, metalik crvene ili britansko zelene boje sa aluminijumskim felnama? Fiat 500L ima najširu paletu boja u svojoj klasi. Moguće su 333 neverovatne kombinacije i 11 običnih i metalik boja šasije, 3 boje krova, 3 boje felne i različiti tipovi tapacirunga enterijera. 


NE OSTAVLJAJTE NIŠTA ZA SOBOM.
 
 500L je jedini automobil koji može da primi 5 putnika i 5 kofera u prostor od samo 4,1 metar kvadratni, što garantuje ekstremno komfornu vožnju po svim uslovima, i tokom svih tipova putovanja. Automobil takođe može da ponese stvari dužine do 2,40 m, jednostavnim preklapanjem prednjeg i zadnjih putničkih sedišta.
  
Ima prostora za torbe, kese, dečije ranćeve i još mnogo toga. Sa prtljažnikom od 400l možete skoro sve da ponesete sa sobom! 
Snažan i ambiciozan, sa jakim karakterom. Prtljažnik od 400l ima najbolji kapacitet utovara za svoje spoljne dimenzije. Takođe može da se pohvali ekskluzivnim sistemom utovara pod nazivom Cargo Magic Space, koji ima tri nivoa podešavanja tako da prostor može racionalno da se iskoristi a da se isto tako i razdvoje različite stvari: na primer lomljive stvari od teških stvari, i stvari za kancelariju od onih za teretanu ili porodicu.
 
 

Tehnologija


ODVEŠĆEMO VAS DALEKO,SA VRLO MALO TOGA.

Nizak nivo emisije i potrošnje. Tri inovativna motora, dve benzinske Euro 6 jedinice kao i Multijet dizel motor koji prelazi 24 km samo jednim litrom goriva, predstavljaju samu srž 500L. 

Hrabar, pouzdan i prijateljski naklonjen prema životnoj sredini! Dizel i benzinske verzije 500L pružaju visoke performanse i nisku emisiju, i u savršenom su skladu sa pristupom Fiata, koji se zalaže za očuvanje resursa i smanjivanje otpada.

Opseg obuhvata tri inovativna paketa snage: isproban i testiran 95 bhp 1.4, revolucionaran 0.9 TwinAir sa Start&Stop sistemom, i Euro 6 i 85 bhp 1.3 Multijet dizel, takođe sa Start&Stop sistemom, koji može da pređe 24 km sa jednom litrom goriva.

Ekologija

KREĆEMO SE BRZO,RADUJUĆI SE SUTRAŠNJICI.

500L je prijatelj životne sredine. 105 bhp Turbo TwinAir motor ima rekordni nivo emisije u svom segmentu, čak 112 g/km.. 
 
Novi dvocilindrični benzinski motor TwinAir Turbo, koji isporučuje 105 bhp, je osmišljen tako da niskom potrošnjom pruža visoke performanse.

Zahvaljujući ovom tipu motora, opremljenim sistemom Start&Stop, 500L šteti životnoj sredini manje od bilo kog drugog automobila iste klase (112g/km), a pri tom uživanje u vožnji ovog sjajnog, zabavnog automobila nije uskraćeno.

Sigurnost

KONTROLA U SVAKOJ SITUACIJI

Do 7 vazdušnih jastuka - Vozač i suvozač, bočna zaštita glave, prednja strana, zaštita kolena
ESC - Elektronska kontrola stabilnosti sa ASR / MSR
ABS + EBD - Kontrola vozila kod iznenadnog kočenja
ERM - Electronsko ublažavanje prevrtanja
DST - Aktivni elektronski servo sistem
DST - Aktivna elektronska blokada, sistem koji poboljšava bezbednost u vožnji i performanse upravljanja .
HILL HOLDER - Sistem koji pomaže vozaču prilikom pokretanja uzbrdo

Cenovnik

Cenovnik za FIAT 500L možete preuzeti ovde

DOdatna oprema

PDF sa dodatnom opremom možete preuzeti ovde

ONLINE FCA KREDITIRANJE

Odaberite najpovoljniji način kreditiranja za kupovina automobila. Sami izračunajte ratu, učešće, period utplate. Nikada lakše do novog automobila!

detaljnije

Polovna vozila

Posetite našu stranu sa aktuelnom ponudom malo korišćenih i očuanih automobila. Možda baš tamo nadjete idealno vozilo za vas.

detaljnije

Akcije

Posetite našu stranu sa novostima na kojoj možete naći aktuelne akcije i promocije, Stalnim akcijama nagradjujemo vlasnike FIAT vozila.

detaljnije

AUTO MG Grupa

Auro MIG je deo AUTO MG GRUPE koja zastupa brendove HYUNDAI, MAZDA, FIAT i IVECO. Za bliže informacije posetite njihov sajt gde ćete dobiti bliže informacije.

detaljnije