Fiat 500L Trekking

FREE SPIRIT

Želja da se otkrije svet u sprezi sa visoko tehnološkim stilom:

predstavljamo Vam FIAT 500L TREKKING!

Dizajn

 

 

 


LEP U SVAKOM DETALJU

500L Trekking vas osvaja sa svojim jedinstvenim stilom : satin finish detaljima , bočne lajsne, pragovi , branici i specifična krila od brušenog čelika. 

BOJA ENERGIJE

500L Trekking je jak, dinamičan i energičan . To je razlog zašto je naša omiljena boja žuta . Odaberite svoju boju i kombinaciju.

 

 

 

PROSTOR I UDOBNOST

Ponesitei sve što je potrebno da doživite veliko putovanje sa 500l Trekking . Sistem sa yavaljenim lili oborenim sedištima omogućava da prevezete predmete do 2,4 metara dužine , dok 455 - litarski prtljažnik će vas zadiviti svojim neverovatnim kapacitetom.
OPEN SPACE ILI METRO ŠIK ?

500L Trekking je baš onakav kako ste želeli . Otvorena atmosfera sa magnesio sivom tkaninom i enterijerom od braon eko - kože ili doživite metro šarm crne tkanine sa belim kožnim umecima.

Tehnologija


POGONSKI SISTEM ZA SVA GODIŠNJA DOBA

Traction + garantuje izvanrednu kontrolu i performanse na svim vrstama terena i u svim vremenskim uslovima . Traction + ne utiče na potrošnju goriva i troškove održavanja , ali obezbedjuje odlične performanse kod prelazenja prepreka. 

 

BIRATE KADA AVANTURA POČINjE

UconnectTM 5” Radio Nav je pouzdan suvozač koji će vas odvesti do vaših omiljenih destinacija i obavestiti Vas o prisustvu fiksnih kamera za kontrolu brzine. Funkcija PKM će vam pomoći da izbegnete najviše zagušene puteve , IQ Route nalazi najbrži , najekonomičniji put a Advanced Lane Guidance će vas posavetovati o desnoj traci ispred izlaza i saobraćajnica .
Jednostavan i razumljiv , sa 5 " ekranom osetljivim na dodir u boji i skupom snimljenih glasovnih komandi , UconnectTM 5 " radio Nav vam donosi izbor karata od 45 evropskih zemalja . Možete da birate gde i kada da počnete svoju avanturu .
MUZIKA VISOKE DEFINICIJE

Ona prati vaše zadovoljstvo u vožnji, uz muziku koju volite . Izaberite numeru sa svog smartfona , MP3 plejera ili USB uređaja za skladištenje sa kontrolama na upravljaču i uživajte u njoj sa Hi-Fi sistem dizajniranim u saradnji sa Beats Audio .
Šest zvučnika , jedan subvoofer i 8 - kanalno digitalno pojačalo ukupne snage od 520 V. Sa muzikom možete da krenete na vaše putovanje .URBAN SAFARI

Tehnologija vam olakšava kretanje u gradu. City Brake Control detektuje prepreke na bliskom rastojanju pri malim brzinama i automatski koči da bi izbegli sudar .

Sigurnost

 


ZA SVE PUTEVE

Novi 17 " glossi black diamond - finiš aluminijumske felne kao visok standard i vožnja sa naglaskom na vožnju bilo kojim terenom. Dođite i saznajte šta znači voziti preko svih vrsta puteva.

Došlo je vreme da saznamo gde je sakrivena avantura .

UKROTI BILO KOJI PUT

Udobnost i sigurnost putovanja ruku pod ruku sa standardnim M + S gumama . Čak i najteži putevi će izgleda prijatno.

KONTROLA U SVAKOJ SITUACIJI

Do 7 vazdušnih jastuka - Vozač i suvozač, bočna zaštita glave, prednja strana, zaštita kolena
ESC - Elektronska kontrola stabilnosti sa ASR / MSR
ABS + EBD - Kontrola vozila kod iznenadnog kočenja
ERM - Electronsko ublažavanje prevrtanja
DST - Aktivni elektronski servo sistem
DST - Aktivna elektronska blokada, sistem koji poboljšava bezbednost u vožnji i performanse upravljanja .
HILL HOLDER - Sistem koji pomaže vozaču prilikom pokretanja uzbrdo

Cenovnik

Cenovnik za FIAT 500 TREKKING možete preuzeti ovde

DOdatna oprema

PDF sa dodatnom opremom možete preuzeti ovde

ONLINE FCA KREDITIRANJE

Odaberite najpovoljniji način kreditiranja za kupovina automobila. Sami izračunajte ratu, učešće, period utplate. Nikada lakše do novog automobila!

detaljnije

Polovna vozila

Posetite našu stranu sa aktuelnom ponudom malo korišćenih i očuanih automobila. Možda baš tamo nadjete idealno vozilo za vas.

detaljnije

Akcije

Posetite našu stranu sa novostima na kojoj možete naći aktuelne akcije i promocije, Stalnim akcijama nagradjujemo vlasnike FIAT vozila.

detaljnije

AUTO MG Grupa

Auro MIG je deo AUTO MG GRUPE koja zastupa brendove HYUNDAI, MAZDA, FIAT i IVECO. Za bliže informacije posetite njihov sajt gde ćete dobiti bliže informacije.

detaljnije