Fiat Freemont

Život je priča koju možeš pisati onako kako želiš. Svakog dana izaberi gde ćeš ići, sa kim ćeš putovati, koje ćeš planove ostvariti i šta ćeš poneti sa sobom. Rađa se novi svet kretanja. Ono što ti čuva život. Iznenadi se uživanjem u Freemont-u. Automobil koji želiš.

Freemont predstavlja idealan sklad udobnosti, funkcionalnosti i svestranosti, kreiran na originalan i dopadljiv način. Briga o detaljima, poput upotrebe soft touch materijala i posebnih hromata, daje autentičan i prefinjen lični pečat.

Dizajn


Snažan i karakterističan dizajn doprinosi jedinstvenom karakteru Freemont-a. Prednji deo maske sa Fiat znakom, snažnim linijama branika i prednjim rešetkama, čini sastavni deo jedinstvenosti koji otvara vrata novom doživljaju automobila. Više slobode, više Freemont.


Sa sedam standardnih sedišta, i trećim redom  prostranih i udobnih sedišta, idealan je za slobodnu vožnju sa kim god poželiš. Dimenzije garantuju izuzetnu prostranost i udobnost modela.


Obezbedite sebi sav komfor i funkcionalnost koji su vam potrebni. Dovoljan je jednostavan pokret da oborite prednje sedište i sva sedišta drugog i trećeg reda stvarajući 32 različite konfiguracije. Vozačevo mesto poseduje kompletan komfor a sedišta drugog i trećeg reda su postavljena tako da omogućavaju svim putnicima jednaku vidljivost i uživanje.

 

 

Tehnologija

Bez obzira na vaš cilj, zahvaljujući 2.0 multidžet motoru 16v, Freemont je uvek spreman da vas odvede do željenog mesta. Kada je reč o AWD verziji, 2.0 multidžet 170 KS obezbeđuje maksimalnu elastičnost i može da održi vrednost obrtaja do 2500/min čime stavlja akcenat na zadovoljstvo tokom vožnje. Zahvaljujući obrtnom momentu od 350 Nm dostupnom već od 1750 obrtaja u minuti, 2.0 multidžet 140 KS 16v omogućava odličnu ravnotežu između energije, potrošnje goriva i emisije izduvnih gasova. Ovi motori u kombinaciji sa manuelnim menjačem opremljeni su prednjim pogonskim točkom i filterom DPF.

Sigurnost

Pored maksimuma u performansi, Freemont vam omogućava da se osećate sigurnim na putu. Sloboda podrazumeva i bezbedno kretanje, a upravo je Freemont dobio 5 prestižnih zvezdica na NCAP. Ovo priznanje je zaslužio zahvaljujući brojnim dodatnim funkcijama poput 6 vazdušnih jastuka, programom za elektronsku kontrolu stabilnosti, Isofix sistemu u drugom redu sedišta, naslonima za glavu koji sprečavaju povredu vrata i buster jastucima  koji obezbeđuju pravilan položaj dece. Kako bi vam maksimalna zaštita tokom vožnje bila zagarantovana, pored ABS i ESP sistema, obezbeđeni su i “Hil Holder sistem” kao podrška na kosim terenima, kao i EPM i TPMS sistemi koji u svakom trenutku detektuju pritisak guma pojedinačno. Kao dodatak, kako bi prenos vašeg prtljaga bio siguran, možete se osloniti na sistem kontrole vuče.

 

Karakteristike

  2.0 MultiJet II 16V 140 KS 2.0 MultiJet II 16V 170 KS
DIMENZIJE    
Duzina (mm) 4888 4888
Sirina (mm) 1878 1878
Visina (mm) 1691 1691
Medjuosovinsko rastojanje (mm) 2890 2890
Zapremina prtljaznika (l) 540-1461 540-1462
MOTOR    
Zapremina (cc) 1956 1956
Cilindri 4 4
Snaga (kW) 103 125
Najveci obrtni momenat Nm (kgm) pri broju obrtaja 350 / 1750-2000 350/ 1750-2500
Potrosnja goriva - gradska / vangradska / kombinovano 8.3/5.3/6.4 8.3/5.3/6.4
Prenos 6 brzina + hod unazad 6 brzina + hod unazad
Obrtni radijus (m) 11,6 11,6
Bruto tezina ukljucujuci vozaca (kg) 1874 1874
Gorivo dizel dizel

Cenovnik

Cenovnik za FIAT FREEMONT možete preuzeti ovde

ONLINE FCA KREDITIRANJE

Odaberite najpovoljniji način kreditiranja za kupovina automobila. Sami izračunajte ratu, učešće, period utplate. Nikada lakše do novog automobila!

detaljnije

Polovna vozila

Posetite našu stranu sa aktuelnom ponudom malo korišćenih i očuanih automobila. Možda baš tamo nadjete idealno vozilo za vas.

detaljnije

Akcije

Posetite našu stranu sa novostima na kojoj možete naći aktuelne akcije i promocije, Stalnim akcijama nagradjujemo vlasnike FIAT vozila.

detaljnije

AUTO MG Grupa

Auro MIG je deo AUTO MG GRUPE koja zastupa brendove HYUNDAI, MAZDA, FIAT i IVECO. Za bliže informacije posetite njihov sajt gde ćete dobiti bliže informacije.

detaljnije