Servis

Mi brinemo o Vašem ljubimcu!

AUTO MIG je ovlašćeni servis FIAT vozila za teritoriju Srbije. Pored pružanja usluga održavanja vozila u garantnom i vangarantnom roku bavimo se popravkom i servisiranjem starijih vozila drugih proizvođača.


Osoblje servisa predstavljaju stručni kadrovi koji se stalno usavršavaju.
Servis radi isključivo po normativima propisanim od strane FIAT-a.
U našem servisu možete obaviti sve vrste popravki od mehanike, elektrike, dijagnostike elektronskih sistema do redovnih kontrola i servisa. 
Svesni značaja ispravnosti voziila naša je težnja da vozila iz servisa izađu apsolutno tehnički ispravna.
Zaposleni se trude da vozilo bude osposobljeno u što kraćem roku, jer je vozilo skupa investicija koja se mora koristi da bi se vratio novac uložen u nju.

Dođite i uverite se u kvalitet naših usluga!

Radno vreme je od ponedeljka do petka od 7:30 do 15:30, i subotom od 7:30 do 15:30. 
Telefon servisa je: 018/ 4583 720, 4583 721
E-mail: servis@automig.rs

ONLINE FCA KREDITIRANJE

Odaberite najpovoljniji način kreditiranja za kupovina automobila. Sami izračunajte ratu, učešće, period utplate. Nikada lakše do novog automobila!

detaljnije

Polovna vozila

Posetite našu stranu sa aktuelnom ponudom malo korišćenih i očuanih automobila. Možda baš tamo nadjete idealno vozilo za vas.

detaljnije

Akcije

Posetite našu stranu sa novostima na kojoj možete naći aktuelne akcije i promocije, Stalnim akcijama nagradjujemo vlasnike FIAT vozila.

detaljnije

AUTO MG Grupa

Auro MIG je deo AUTO MG GRUPE koja zastupa brendove HYUNDAI, MAZDA, FIAT i IVECO. Za bliže informacije posetite njihov sajt gde ćete dobiti bliže informacije.

detaljnije