Snižene cene originalnih akumulatora

 

Svi putevi počinju snažnim startom.
Iskoristite snižene cene originalnih akumulatora za modele iz FIAT, ALFA, LANCIA i FIAT PROFESSIONAL LINIJE VOZILA

 

 

Akumulator je veoma jednostavan uređaj, iako je jedan od najvažnijih delova automobila. Ako se ne puni, ne prazni, ili ne funkcioniše kako je predviđeno, brzo će Vas ostaviti bespomoćnim na putu. Tokom leta, visoke temperature mogu dovesti do isparavanja vode iz akumulatora što dovodi do poremećaja koncentracije sumporne kiseline. Ako Vaš automobil koristi ovakav tip akumulatora, često proveravajte i po potrebi dopunite akumulator. Koristite destilovanu vodu.

U proseku, jedan od četiri automobila u toku godine dobije nov akumulator. Pre ili kasnije, svaki akumulator mora biti zamenjen. Ali, kada akumulator otkaže, to Vas može koštati više od same zamene. Možda ćete ostati negde na putu, moraćete da platite šlepovanje. U svakom slučaju, može doneti mnoge neprijatnosti. Ništa Vas ne košta da proverite akumulator i sistem njegovog punjenja sledeći put kada odete na redovan servis. Vaš majstor može veoma brzo da priključi automobil na kompjuter i da proveri stanje akumulatora i električnog sistema i tako Vas na vreme upozori na predstojeće probleme.

Postoji nekoliko stvari koje možete da proverite i sami. Kada sledeći put otvorite haubu, proverite akumulator. Posebnu pažnju obratite na deo na kom se kleme kače na akumulator. Bilo kakvu prljavštinu, rđu, ili naslage treba očistiti, pošto oni mogu doprineti kvaru akumulatora, ili lošem spoju. Nekada je zaprljan spoj akumulatora i kleme dovoljan da automobil ne može da upali.

Zapamtite - nemojte čekati da Vaš automobil počne teško da pali, ili da pali lampicu upozorenja, pre nego što se posvetite ovom problemu. 

Ukoliko ustanovite da Vam je potreban nov akumulator AUTOMIG je spremio za Vas akciju snižene cene originalnih akumulatora .

 

Cene akumulatora za modele: Punto Classic sa klimom 54 eur, Grande Punto, Doblo od 60 eur, Stilo od 75 eur
Pozovite nas za cenu ostalih modela i sve ostale informacije o akciji.
Akcija traje do isteka zaliha! Pozovite! Telefoni: 018/4583720; 018/4583721
Cene izražene u evrima plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti.


ONLINE FCA KREDITIRANJE

Odaberite najpovoljniji način kreditiranja za kupovina automobila. Sami izračunajte ratu, učešće, period utplate. Nikada lakše do novog automobila!

detaljnije

Polovna vozila

Posetite našu stranu sa aktuelnom ponudom malo korišćenih i očuanih automobila. Možda baš tamo nadjete idealno vozilo za vas.

detaljnije

Akcije

Posetite našu stranu sa novostima na kojoj možete naći aktuelne akcije i promocije, Stalnim akcijama nagradjujemo vlasnike FIAT vozila.

detaljnije

AUTO MG Grupa

Auro MIG je deo AUTO MG GRUPE koja zastupa brendove HYUNDAI, MAZDA, FIAT i IVECO. Za bliže informacije posetite njihov sajt gde ćete dobiti bliže informacije.

detaljnije